0 entries
0 comments
Naam
Ted Rooijakkers
Email
tr@s-r.nl
E-mail
t.rooijakkers@vsrvastgoedadvies.nl
Website
www.zakelaar.nl
Extra foto
Bedrijf
Van Stekelenburg Rooijakkers Makelaars in Zakelijk Vastgoed B.V. Functie = directeur/dga
Informatie
Sedert 27 februari 2017 draagt ons kantoor een nieuwe naam: De VSR Groep. De VSR Groep bestaat uit 4 disciplines op vastgoedgebied: VSR Makelaars, VSR Vastgoed Advies, VSR Capital en VSR Taxaties. Met deze 4 disciplines in huis zijn we een full service dienstverlener op het brede terrein van vastgoed. Mijn discipline is VSR Vastgoed Advies, waarbij ik bedrijven begeleid bij (her)huisvesting en met een sterke focus op nieuwbouw. Tevens ben ik actief op het gebied van herontwikkeling en projectinitiaties voor de markt.
Bij de begeleiding van bedrijven In herhuisvestingprocessen adviseer ik in de meest brede zin des woords, zoals analyse bestaande huisvestingsproblematiek, waarderingsvraagstukken en financieringsvraagstukken, formulering programma van eisen, locatieonderzoek en verzorg de aanhuur- en aankooptrajecten (van bestaande bouw en van nieuwbouw). In feite loop ik van A tot en met Z mee met voornamelijk eindgebruikers.
Voorheen werkzaam
Van Boxtel & Touber Bedrijfsmakelaars/Van Boxtel & Partners Makelaars – experts in bedrijfshuisvesting.
Opleiding
Atheneum.
HEAO Differentiatie makelaardijleer.
Over
Geboren in 1963 te Eindhoven. Grootvader en vader hadden een architectenbureau in Eindhoven. Getrouwd met Brigitte en 3 kinderen (Maurits, Claire en Floris).