05/07/2022

GROOTSTE BOUW & VASTGOED EVENT VAN BRABANT! (5 juli)

Namens de besturen van Bouwsociëteit Zuidoost-Brabant, Brabants Goed, Brabantse Vastgoed Sociëteit en Jong Onroerend Goed Brabant willen wij u graag uitnodigen op dinsdag 5 juli a.s. voor een gezamenlijke bijeenkomst. Onder het genot van een drankje en een BBQ kunt u met elkaar kennis maken.

In 2021 is de combinatie Ten Brinke en Bekke & Partners eigenaar geworden van het voormalig Philips hoofdkantoor (VB-gebouw) en zij hebben de handen ineengeslagen om samen met FAAM Architects en woningcorporatie Trudo het markante gebouw en de omliggende gronden een nieuwe toekomstbestendige invulling te geven. Afgelopen februari is het gebouw officieel aangewezen als Rijksmonument.

PROGRAMMA:

15.00 uur Ontvangst.
15.30 uur Kort welkomstwoord door één van de voorzitters van de 4 sociëteiten. Aansluitend presentaties over de wijk Vredeoord en de herontwikkeling van het VB gebouw en het omliggende terrein door Emile van Vugt namens FAAM Architects, Neeltje Voesenek namens woningcorporatie Trudo en Peter Lubbers namens Buro Lubbers.
16.30 uur Bezoek in groepjes aan de 13e etage voor het prachtige uitzicht over Eindhoven.
17.30 uur BBQ op het terras.
20.30 uur Einde bijeenkomst.

Parkeren kan op de parkeervakken die direct voor de trappen van de hoofdingang van het pand liggen en in de omliggende straten.