Spoorzone Tilburg: BrVS bijeenkomst samen met JOB en Brabant Goed

Op donderdag 5 juli a.s. zal de jaarlijkse bijeenkomst met de bevriende netwerken ‘Jong Onroerend goed Brabant’ en ‘Brabants Goed’ plaatsvinden in de Spoorzone in Tilburg.

Een mooi voorbeeld van gebiedsontwikkeling, om ook Tilburg als middelgrote stad in de Brabantse stedenrij klaar te maken voor de toekomst. De ontvangst zal plaats vinden bij ‘EVE’, de prachtig getransformeerde polygonale loods aldaar.

Toekomstperspectief van de middelgrote stad

Joks Janssen vertelt over de kansen en bedreigingen voor de ontwikkelingen van middelgrote steden in Brabant. Dit doet hij vanuit zijn positie als directeur van BrabantKennis, het platform waar strategische kennis van en over Brabant wordt verzameld en gedeeld. Hierna is ruimte voor het gesprek; hoe gaan wij als vastgoedbranche om met deze worsteling van middelgrote steden?

Brabantse netwerken ‘netwerken’

Tenslotte is er volop gelegenheid om elkaar te leren kennen door middel van een zakelijke speeddate. Hierbij mixen we de verschillende Brabantse netwerken om in korte tijd veel nieuwe personen te leren kennen. Dit uiteraard op een ontspannen manier.

Programma

15.45 uur             Ontvangst

16:00 uur             Start

16:15 uur             Toekomstperspectief van de middelgrote stad, Joks Janssen, BrabantKennis

17:15 uur             Zakelijk speeddaten

18:00 uur             Walking dinner

21:00 uur             Einde

eve2 eve