0 entries
0 comments
Naam
Bart Smits
Email
bart.smits@archipelzorggroep.nl
Extra foto
Bedrijf
Archipel Zorggroep, Manager Vastgoed
Informatie
Verantwoordelijk voor alle nieuwbouw- en renovatieprojecten van Archipel, onderhoud en beheer van het Archipel-vastgoed, verhuur en facilitaire zaken.
Voorheen werkzaam
Sint Annaziekenhuis Geldrop
Opleiding
Avans Breda, Hoger Management in de Zorg; Tias Nimbas Tilburg, MRE
Over
Bart Smits (1958), gehuwd, twee dochters (1990 en 1992) en een zoon (1993), woonachtig in Waalre. Hobby’s: golf, doe het zelf en voetbal (passief, waarbij ik PSV graag actief zie)

Na 12 ½ jaar als directeur de woonzorglocaties Gagelbosch (nu Zuiderpark), Orangerie, Genderhof en Ekelhof aangestuurd te hebben met daarnaast ook intensieve betrokkenheid bij de nieuwbouwontwikkeling van locatie Zuiderpark, houd ik me vanaf 2011 bezig met het vastgoed van Archipel. In de functie Manager Vastgoed ben ik verantwoordelijk voor het vastgoed (200 miljoen), de vastgoedstrategie en de nieuwbouw- en renovatieprojecten van Archipel. In 2013 zijn het huisvestingsbureau en de dienst Facilitaire Zaken toegevoegd aan de dienst Vastgoed. Onderhoud, beheer en verhuur van het vastgoed behoren daarmee ook tot mijn portefeuille. Met ‘gezond boerenverstand’ als leidraad geef ik op enthousiaste wijze leiding aan deze dienst.