0 entries
0 comments
Naam
Jack Koch
Email
Koch0284@gmail.com
E-mail
Koch
Website
www.zuid.ballast-nedam.nl
Extra foto
Bedrijf
Ballast Nedam Zuid, algemeen directeur
Informatie
Algemeen directeur van een ontwikkelende bouwer die tevens een stevige gebouw renovatie en beheer afdeling heeft.
Voorheen werkzaam
Voorheen werkzaam geweest als directeur bij BAM en als zelfstandig plan/projectontwikkelaar.
Opleiding
Technische Universiteit Eindhoven
Master of Real Estate
Rics geaccrediteerd (titel MRICS)
Over
Ik ben in Eindhoven geboren en heb daar mijn studie aan de technische universiteit afgerond. Ben getrouwd en heb twee kinderen. In 2008 zijn wij verhuisd naar Rosmalen waar wij een huis aan het water konden verkrijgen (Mijn vrouw en in zijn van thuis uit zeilers).

Na mijn studie ben ik als project ontwikkelaar gaan werken, dit heb ik 17 jaar gedaan (woningen, commercieel en integraal). Daarna ben ik in diverse management rollen gaan werken als verantwoordelijke voor een BU en later als eindverantwoordelijke voor een bedrijf of werkmaatschappij.

Ik houd mij daarnaast graag bezig met actuele thema’s waar onze vastgoed sector mee speelt. Zoals circulariteit, nieuwe modellen van samenwerking en uiteraard architectuur en stedenbouw (opleiding TU).

Op dit moment ben ik nog vakgroep voorzitter bij de RICS voor vakgroep circularity and sustainability (www.rics.org/nl/). Binnen RICS en met deze vakgroep werken we (met diverse andere beroepsgroepen) samen aan het verduurzamen van onze activiteiten zoals we die in het vastgoed verrichten. Dit doen we door kennis te ontwikkelen/verzamelen, te delen en door te verbinden.

Tot slot ben ik graag op mijn racefiets en op of in het water.