0 entries
0 comments
Naam
René Maas
Email
rmaas@maasjacobs.nl
E-mail
rmaas@maasjacobs.nl
Website
www.maasjacobs.nl
Extra foto
Bedrijf
Eigenaar-directeur van de Maas-Jacobs Holding. Hieronder vallen de BV’s Maas-Jacobs Vastgoed / Maas-Jacobs Bouwbedrijf / Maas-Jacobs Kunststof Kozijnen
Informatie
In de functie als eigenaar-directeur van Maas-Jacobs ben ik eindverantwoordelijk voor de algemene besluitvorming maar mijn dagelijkse bezigheden zijn vooral gericht op de Vastgoed afdeling waar ik me bezig houd met acquisitie, contractvorming, creatieve processen, transformaties en herbestemmingen.
Over
Van jongs af aan heb ik altijd de wens gehad om ondernemer te zijn, op mijn 21ste ben ik dan ook een eigen aannemersbedrijf gestart. In 1980 ben ik ook kunststof kozijnen gaan produceren en vanaf begin jaren ’80 ben ik mezelf ook actief bezig gaan houden met Vastgoed, beleggen en projectontwikkeling.
Door jarenlang te investeren in kwaliteit en kansrijke projecten met lef en creativiteit te benaderen is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler in ons werkgebied Midden- en West Brabant op het gebied van vastgoed(beleggingen), projectontwikkeling, transformaties, bouw en de productie van kunststof kozijnen.
Trots ben ik nog altijd op de FGH Vastgoedprijs die we in 2004 in ontvangst mochten nemen voor de herontwikkeling van ’t Sas in Breda.
Vanuit onze thuisbasis in Zundert werken wij elke dag met zo’n 135 man fanatiek aan de realisatie van een prettige leefomgeving voor de toekomst.