0 entries
0 comments
Naam
Ted Rooijakkers
Email
tr@s-r.nl
E-mail
t.rooijakkers@vsrvastgoedadvies.nl
Website
www.vsrgroep.nl
Extra foto
Bedrijf
VSR Groep
Informatie
VSR Groep bestaat uit 4 disciplines op vastgoedgebied: VSR Makelaars, VSR Vastgoed Advies, VSR Capital en VSR Vastgoed Taxaties. Met deze 4 disciplines in huis zijn we een full service dienstverlener op het brede terrein van vastgoed. Mijn discipline is VSR Vastgoed Advies, waarbij ik bedrijven begeleid bij (her)huisvesting en met een sterke focus op nieuwbouw. Tevens ben ik actief op het gebied van herontwikkeling en projectinitiaties ten behoeve van de markt. Daarbij opereer ik voor ontwikkelaars, beleggingsinstellingen en eindgebruikers.
Bij de begeleiding van bedrijven In her-huisvestingsprocessen adviseer ik in de meest brede zin des woords, zoals analyse bestaande huisvesting en waarderingsvraagstukken (taxaties en financiële haalbaarheidsanalyses), formulering programma van eisen, locatieonderzoek en verzorg ik de aanhuur- en aankooptrajecten in bestaande bouw en in nieuwbouw, tot en met het realiseren van de transactie, de contractvorming en de vereiste nazorg. In feite loop ik van A tot en met Z mee ten behoeve van met name de eindgebruikers.
Voorheen werkzaam
Van Boxtel & Touber Bedrijfsmakelaars/Van Boxtel & Partners Makelaars – experts in bedrijfshuisvesting.
Opleiding
Atheneum.
HEAO Differentiatie makelaardijleer.
Over
Geboren in 1963 te Eindhoven. Grootvader en vader hadden een architectenbureau in Eindhoven. Getrouwd met Brigitte en 3 kinderen (Maurits, Claire en Floris).