0 entries
0 comments
Naam
Willem van der Pasch
Email
willem@odeon.nl
E-mail
willem@odeon.nl
Website
www.odeon.nl
Extra foto
Bedrijf
Odeon - directeur
Informatie
2010 - heden - Ir. Willem van der Pasch MBM is senior adviseur bij Odeon en heeft tientallen jaren ervaring als architect, stedenbouwkundige en ontwikkelaar van vastgoed. Van der Pasch adviseert overheden, maatschappelijke en non-profit instellingen en ontwikkelt voor zijn opdrachtgevers concepten voor (her-)gebruik van (maatschappelijk) vastgoed. Hij biedt daarmee op discrete wijze oplossingen in een dynamische markt met een voortdurend veranderende vraag, waarin de waarde van vastgoed sterk fluctueert. De opdrachtgevers zijn met deze oplossingen in staat de waarde van hun vastgoed in overeenstemming te brengen met de markt zonder liquiditeits-consequentie.
Voorheen werkzaam
1993-2010 - Algemeen directeur Odeon Architecten, Eindhoven

1991-1993 - Directeur/oprichter Van den Berg Architecten, Eindhoven

1987–1991 - Hoofd bouwbureau Cehave, Veghel

1983-1987 - Diverse functies, waaronder projectcoördinator Klijnstra & Partners, Amersfoort

1976–1978 - Planvoorbereider/assistent uitvoerder, Wilma Weert
Opleiding
1996-1997 - Universiteit van Tilburg/TIAS; MBM, Master of Business Marketing - Postdoctoraal

1992-1993 - NEPROM, Leergang projectontwikkeling - HBO

1989-1991 - TUE/IVO; Commercieel Technische Opleiding - Postdoctoraal

1982-1983 - Universiteit van Amsterdam, bestuurskunde - Postdoctoraal

1978-1983 - Technische Universiteit Eindhoven, Architectonisch Ontwerpen - Universiteit

1978-1983 - Technische Universiteit Eindhoven, Stedebouwkundig Ontwerpen - Universiteit

1974-1976 - SROKI Ermelo, Militaire Dienst, Officiersopleiding KL - HBO

1970-1973 - Technische Universiteit Eindhoven, Bouwtechniek P + K1 - Universiteit
Over
Willem van der Pasch is stedenbouwkundige en adviseur voor de transitie van vastgoed. Als gevolg van zijn grote betrokkenheid bij veranderingsprocessen van de stedelijke omgeving en de samenleving heeft hij zijn filosofie over de sociale, culturele en creatieve interdependentie ontwikkeld. In deze context ziet Willem van der Pasch stedelijke ruimte en vastgoed als uitvalsbasis en instrument voor de deelname van en de bijdrage aan de samenleving door alle individuele talenten en creatieve genieën. Naar zijn mening is het de vanzelfsprekende missie en taak van politiek en overheid op te leiden, te stimuleren en te faciliteren als natuurlijke voorwaarde voor de bloei van toekomstige generaties.
Willem van der Pasch is gedreven, accuraat en zorgvuldig. In zijn werk koerst hij op visie, kwaliteit en resultaat en geeft graag leiding aan professionals. Zijn leiderschap is coachend en participerend en wordt gekenmerkt door respect voor deskundigheid, inzet en betrokkenheid. Hij is loyaal en allergisch voor oneerlijkheid, onverschilligheid en onbenulligheid, hij waardeert zelfstandigheid en stimuleert de persoonlijke ontwikkeling.