AANKOMENDE EVENEMENTEN

Deze bijeenkomsten en evenementen staan momenteel op de agenda van de Brabantse Vastgoed Sociëteit.

Geen evenement gevonden

OUDE EVENEMENTEN

Blik nog eens terug naar onze eerdere bijeenkomsten en evenementen.
11dec2020

Eindejaarsfeest

Ook voor 2020 geldt de wetmatigheid dat het jaar een einde heeft en dat vieren naar traditie met onze leden samen. Dit jaar is ook jullie partner uitgenodigd. De inhoud van het programma houden Caroline Weebers en Frans Verlinden nog even geheim.

28okt2020

TU/e Campus

In Eindhoven heeft iedereen het over de high-tech campus. Maar er is een, misschien wel nog mooier, kennisbolwerk; de Technische Universiteit Eindhoven Campus. Al geruime tijd werkt de campus om zich te transformeren naar een Science Park en daarvoor zijn in rap tempo oude collegezalen, sportvelden en donkere laboratoria omgevormd tot moderne leerplekken en studentenhuisvesting. Onder leiding van mede BRVS leden Jack Koch en Leo van Loo worden wij meegenomen in de toekomst van het Science Park.

17sep2020

We gaan elkaar weer zien!!

Na een lange tijd staat er 17 september onze tweede bijeenkomst van dit jaar op het programma. Omdat we elkaar hebben moeten missen is er voor gekozen om een zomerse BBQ te houden zodat we kunnen bijpraten hoe het afgelopen halve jaar eenieder vergaan is.

01jul2020

BrVS bijeenkomst

De een na grootste gemeente van Noord-Brabant kent veel industrie en de laatste jaren vooral bekend geweest vanwege de grote brand. Maar Moerdijk biedt veel veranderingen voor de vastgoedspecialisten onder ons. Naast de industrie ligt natuurpark de Biesbosch. Hoe combineer je deze twee uitersten. Onder leiding van Michiel Werkhoven en Michiel Wijnen zullen wij als BRVS dit gaan ontdekken.

13mei2020

BrVS trip buiten de regio

Van 13:00 tot 21:00

Dit jaar gaan wij een bezoek brengen aan Heerlen. Misschien niet voor iedereen de eerste stad waar je aan denkt bij vastgoed maar deze dag zal anders bewijzen. Hoe gaat een stad in een krimpregio om met de veranderingen en welke uitdagingen spelen er om aantrekkelijk te blijven. Het beroemde Maankwartier zal zeker onderdeel uitmaken van deze dag die door onze leden Ivo Blezer en Vincent Hofs georganiseerd wordt.

05mrt2020

BrVS bijeenkomst: DOMUSDELA / NRE + ALV

Van 15:30 tot 21:00

Tijdens de eerste bijeenkomst van het jaar vindt zoals gebruikelijk onze algemene ledenvergadering plaats. Dit jaar in de fantastische omgeving van Domus Dela.